Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bebak Kézfertőtlenítő spray Antibakteriális (150 ml/db)

1.970 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Cikkszám: 5389
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron

Leírás

Higiénikus antibakteriális hatású kéz- és felületfertőtlenítő spray. Nettó: 150ml

Megtisztítja és fertőtleníti a kezét víz és szappan, valamint szárítás nélkül.

Alkohol bázisú, használat után öblítést nem igényel.

Használati útmutató: A kéz és a bőr helyi fertőtlenítésére szolgál. Hatékony a mikrobák és a baktériumok ellen. Egyszerűen biztosít higiéniát otthon, munkahelyen, zsúfolt környezetben. Fújja be a kívánt felületet. Várjon kb. 30 másodpercet, amíg megszárad.

Figyelem! Használat előtt alaposan rázza fel! VESZÉLY! Propán-bután hajtógázzal! Rendkívül tűzveszélyes aeroszol! A palackban túlnyomás uralkodik, hű hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A permet belégzése tilos.

Belégzés esetén: forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Szembe kerülés esetén: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Csak jól szellőző helyiségben használja. Az üres flakont háztartási hulladékként kell kezelni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!